Tele2

Tele2 biedt zijn klanten eigenlijk maar één alles-in-1-pakket, dat op redelijk wat manieren is aan te passen.

Het wijkt daarmee dus af van een groot aantal andere providers, dat de pakketten vaak opdeelt in verschillende prijsklassen. Dit zorgt er onder meer voor dat u, hoe dan ook, voor negen cent per minuut belt bij Tele2 – welke specificaties, wensen en mogelijkheden er ook aan het pakket worden toegevoegd of worden weggelaten.

Alles-in-1-pakket

  • Internetsnelheid tot 20 Mb/s
  • Gratis modem in bruikleen
  • Tachtig radio- en televisiezenders
  • Elf tv-zenders in HD-kwaliteit
  • Toegang tot de videotheek met meer dan vijfhonderd films en series
  • Gratis interactieve decoder in bruikleen
  • Programma’s tot tien dagen na uitzending terugkijken

Het standaardpakket van Tele2 is uit te breiden met aanvullende pakketten en functionaliteiten. Zo wordt de internetsnelheid voor slechts twee euro bovenop de originele maandprijs verdubbeld naar 40 Mb/s, wordt het zenderpakket uitgebreid met maar liefst 24 zenders voor vijf euro per maand extra. Voor datzelfde bedrag zorgt u ervoor dat op ieder televisietoestel in uw huishouden gebruik kan worden gemaakt van het alles-in-1-pakket.

Bestellen

Tele2 biedt een gratis overstapdienst aan. Zij regelen uw overstap kosteloos.

Levering

Het alles-in-1-pakket wordt binnen enkele weken bij de klant afgeleverd. Uiterlijk twee dagen voordat het pakket wordt bezorgd, wordt het doe-het-zelfinstallatiepakket thuisgebracht. Daarmee kan de klant dan zo snel mogelijk aan de slag.

Installatie

Er wordt van de klant verwacht dat die het alles-in-1-pakket zelfstandig kan installeren met behulp van de doe-het-zelfinstallatiehandleiding van Tele2.  Als dit niet lukt, biedt Tele2 via de klantenservice ondersteuning en zo nodig komt er een monteur van het bedrijf langs om het installatieproces over te nemen.

Direct een Tele2-monteur laten komen door de doe-het-zelfhandleiding over te slaan kost net geen €70.

Zoek de beste aanbieding op postcode