Over ons

Tegenwoordig heeft elk huishouden internet, tv en bellen, dit noemen we ook welk een Alles-in-1 pakket. De populariteit van deze pakketten is afgelopen jaren sterk toegenomen, ook het aantal overstappers die wisselen tussen verschillende aanbieders neemt elk jaar weer toe.

Waarom deze website?

Wij zijn een 100% onafhankelijke vergelijker voor alles-in-1 pakketten en alle andere combinaties voor thuis gebruik. Toen we zelf opzoek waren naar een website om verschillende pakketten en mogelijkheden te vergelijken, bleek dit erg lastig. Toen hebben we besloten omzelf een vergelijker te maken waar iedereen verschillende aanbieders van internet, telefoon en tv kan vergelijken.

100% onafhankelijk

Allesin1vergelijken.com krijgt commissie door afspraken met bepaalde providers. Echter heeft deze commissie geen invloed op de resultaten in onze vergelijker. Wij kijken naar zaken als consument en bieden informatie aan die wij zelf als consument missen. Indien u op of aanmerkingen heeft over onze website kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zoek de beste aanbieding op postcode