Alles in 1 aansluitingen neemt toe

Wie op zoek is naar een nieuwe aanbieder voor digitale televisie, een vaste telefoonaansluiting en een internetverbinding voor thuis, kan het beste kiezen voor een zogeheten alles in 1 aansluiting. Een alles in 1 aansluiting is een vaste aansluiting voor digitale televisie, een vaste telefoonaansluiting en internetverbinding voor thuis, die je kunt afsluiten om alles in één contract te regelen.

Het aantal alles in 1 aansluitingen in ons land is de afgelopen jaren flink toegenomen en dit is niet voor niets. Kies je voor een alles in 1 aansluiting, dan profiteer je namelijk van verschillende voordelen. Welke voordelen dit zijn, lees je in dit artikel.

Voordeel 1: je profiteert van alles in 1 korting
Wie een alles in 1 abonnement afsluit, krijgt vaak een aantrekkelijke alles in 1 korting. Een alles in 1 korting betreft een vorm van korting die je krijgt voor het afsluiten van een volledig pakket met televisie, telefoon en internet. Ga je slim op zoek naar een aanbieder met een aantrekkelijke alles in 1 korting, dan kun je tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen op jouw abonnement. Sluit je televisie, vaste telefonie en internet af in losse abonnementen, dan ben je bijna altijd duurder uit dan bij een alles in 1 aansluiting.

Voordeel 2: je hebt alles in één keer geregeld
Een ander voordeel van het afsluiten van een alles in 1 abonnement, is het feit dat je de afname van televisie, telefonie en internet voor jouw huishouden in één keer kunt regelen. Je hoeft niet drie verschillende abonnementen af te sluiten, maar kunt alles in één keer regelen om veel tijd te besparen.

Voordeel 3: je hebt één contactpersoon
Als je televisie, telefonie en internet in één abonnement afsluit, heb je slechts één contactpersoon voor het gehele abonnement. In plaats van een aparte aanbieder voor digitale televisie, een andere partij voor vaste telefonie en weer een ander bedrijf voor internet, heb je alles bij één partij geregeld en heb je dus één aanspreekpunt voor alle communicatie over televisie, telefonie en internet.

Zoek de beste aanbieding op postcode