Veel gestelde vragen

Hoe maak ik gebruik van een aanbieding?

U kunt gemakkelijk overstappen naar een nieuwe aanbieder. Via onze vergelijker sturen wij u direct door naar de betreffende aanbieder met de betreffende aanbieding.  U kunt direct online overstappen via de website van de aanbieder.

Hoe werkt de postcode vergelijker?

Allesin1vergelijken.com maakt een selectie van aanbieders op basis van uw postcode. Kabelproviders Ziggo en UPC hebben bijvoorbeeld niet overal dekking. U kunt vervolgens de aanbieders vergelijken op verschillende specificaties.

Ik ga verhuizen, wat moet ik nu doen?

Als u gaat verhuizen dient u dit ruim van te voren aan te geven bij uw aanbieder zodat de verhuizing van uw aansluiting tijdig gebeurd.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja overstappen naar een andere provider is gratis. In sommige gevallen worden er wel aansluitkosten in rekening gebracht, hiervan wordt u tijdens het online afsluiten van op de hoogte gebracht. Elke provider heeft anno 2014 een overstapservice zei zorgen dus volledig voor de overstap naar een nieuwe provider.

Kan ik digitale TV op elke TV aansluiten?

U kunt op elke TV digitale televisie kijken mits deze is voorzien van een SCART-aansluiting.

Wat is de levertijd van een bestelling?

Het overstappen naar een andere aanbieder is binnen enkele minuten geregeld. De levertijd van uw bestelling duurt gemiddeld 1 week.

Zit er verschil tussen kabel, ADSL en glasvezel

Het grootste verschil zit in de internet snelheid, via ADSL is de maximale snelheid  24 Mb/s echter is deze snelheid afhankelijk van de afstand dat je vanaf de wijkcentrale woont. Hoe verder je hier vandaan woont hoe meer snelheid er verloren gaat.

Internet via de kabel is een stuk constanter in snelheid en deze haalt veel vaker de beloofde snelheid. Ook is het mogelijk om snellere internet snelheden te halen dan ADSL. Je moet wel opletten dat het internet via de kabel via de TV-kabel gaat, een abonnement voor TV is dan wel een must.

Zoek de beste aanbieding op postcode